beste Rally Rijders,

na ons eerste seizoen cash4km op rtl7 waar we van Den Haag naar Beijing zijn gereden met old timers willen we in 2013 een nieuwe rally organiseren. De rally heeft als doel om geld op te halen voor het goede doel.

Dit jaar gaan we het wel anders doen. De rally wordt extremer, de route intenser, maar we maken ook meer ruimte voor het genieten van de omgeving, en de mensen. We zullen een project bezoeken van het doel waar we geld voor inzamelen, en natuurlijk maken we er weer een tv programma over, dus de bezemwagen zal gereden worden door 2 bnners.

We willen bedrijven de kans geven zich in te schrijven dit jaar. Op deze manier kunnen ze reclame maken voor hun bedrijf op televisie. De inschrijfkosten zullen per auto incl reis en verblijf kosten rond de 25.000 euro liggen. Hier zit ook al 5000 euro in voor het goede doel.

Dit bedrag kunnen jullie echter zelf terug verdienen door bedrijven jullie te laten sponsoren dmv stickers op de auto.

Wij zijn dit nog aan het onderzoeken, met deze manier wilden we kleinere ondernemers de kans geven zich te laten zien. En door de nodige inspanning valt dit bedrag dus goed terug te verdienen.

Vragen of geïnteresseerden kunnen een email sturen aan info@doublejo.nl of op facebook de cash4km pagina liken.

Voor informatie over seizoen 1, ga naar www.rtl.nl/cash4km

gr Johanneke Hagenbeek